Popis
Vepřové ucho hojně používá jako "svačina" mezi hlavími jídly a jako odměna v rámci výchovného programu. Stejně tak jako doplněk, případně náhrada za užívané léky při potížích s klouby.
Složení: vlhkost 4,41 %, proteiny 65,5 %, tuky 28 %, popeloviny 2,07 %.
Výrobky sušením teplým vzduchem získávají svoji charakteristickou vůni, které neodolá žádný pes. Sušení teplým vzduchem, což je nejstarší a nejšetrnější způsob uchování potravin a krmiv. Přísné dodržování zásad technologie sušení umožňuje vyhnout se veškerým chemickým konzervačním látkám při zachování stoprocentní kvality a trvanlivosti výrobků.
Hmotnost | 0.02 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.